Arts escèniques

Anar al mercat a veure teatre

Cassà programa espectacles familiars un cop al mes al mercat setmanal

La programació cultural de Cassà de la Selva inclourà una vuitantena d’activitats entre el gener i el maig, amb tot tipus de propostes entre les quals destaca l’aposta pels espectacles infantils i familiars, que un dissabte al mes es programaran al mercat setmanal de fruita, verdura i planter. Per tal d’atreure les famílies al mercat, s’hi podran veure espectacles gratuïts relacionats amb l’alimentació i els productes de proximitat, al passeig Vilaret.

A més, aquest divendres començarà la nova programació de les Nits de la Coma, dins la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, amb la representació de Tot sol... i núvol, de la Cia. Lepuant, a l’Espai del Casal (21.30 h, 3 euros). Dissabte tindrà lloc una nova sessió dels Vermuts de lletres a Can Trinxeria (12 h), on Carles Viñas i Natxo Parra parlaran del seu llibre Sankt Pauli, un altre futbol és possible. També es pot veure a Can Trinxeria l’exposició L’Europa de les portes tancades, d’en JAP, històric ninotaire d’aquest diari. La mostra audiovisual MACCA tindrà lloc de l’1 al 3 de febrer, amb el Correcurts Jr com a novetat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia