Música

Invasió d’oques

“Ens acaben d’informar que el 30 de març, a les 18 h, el Sol estarà a tocar del centre de Girona! Connectem amb els nostres serveis informatius!” Així es presentava ahir a Facebook el divertit anunci amb les primeres pistes sobre el grup sorpresa que protagonitzarà el concert inaugural del festival Strenes , el dissabte 30 de març, a les 6 de la tarda, sobre el terrat de l’oficina de turisme de la Rambla de Girona. En realitat, les pistes no deixen gaire marge de dubte, no només per la referència a un curiós fenomen que provocaria que el Sol s’aproximés de manera insòlita a la Terra i, més concretament, a Girona, sinó perquè en l’informatiu en qüestió dos suposats experts relacionen aquest fet amb una invasió d’aus. Concretament, oques.

Casualitat o no, l’últim disc del grup osonenc Oques Grasses es titula Fans del Sol. Si és blanca i en ampolla, probablement parlem de llet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia