Llibres

David Pagès i les lliçons que dona la vida

L’escriptor, professor i dinamitzador cultural gironí David Pagès i Cassú presenta avui a la Fundació Valvi de Girona el seu últim llibre, Què t’ha ensenyat la vida? (202 veus), editat per Curbet Edicions . En la presentació d’avui, que començarà a les 19.30 h, també hi intervindran el professor i pintor Toni Cassany, autor de les il·lustracions del llibre; la presidenta dels Amics de la Unesco de Girona, Dolors Reig, i la mestra i psicopedagoga Alba Serra. L’acte tindrà una cloenda musical.

“Aquest és el llibre de més abast social que ens ha ofert fins ara un brillant recaptador d’opinions diverses, lliures i solvents”, escriu en el pròleg Josep M. Casasús, periodista, assagista i síndic de la Universitat Pompeu Fabra, sobre el llibre de Pagès i Cassú, amb un títol que deixa força clar el seu contingut: l’autor ha preguntat a 202 persones de diferents àmbits, tant geogràfics com temàtics, què els ha ensenyat la vida i, òbviament, hi ha respostes de tot tipus. “Això sí, totes les contestes, que tenen un caràcter perdurable, són nascudes a partir de la reflexió profunda, del testimoni generós i del desig que puguin ser útils a altres persones”, diu l’autor en la introducció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia