Música

Alabajos, al ViaVeu

The Sey Sisters actuaran el 4 d’agost al jaciment ibèric del Castellum Fractum

Pau Alabajos , una de les veus més interessants de la nova cançó del segle XXI al País Valencià, actuarà diumenge a l’església romànica dels Sants Metges (21 h), en el primer dels dos concerts que inclourà aquest estiu el festival ViaVeu, organitzat per l’Ajuntament a la muntanya màgica de Sant Julià de Ramis per posar en comú patrimoni i música. El festival es completarà el diumenge 4 d’agost amb l’actuació de The Sey Sisters al jaciment ibèric del Castellum Fractum (21 h). En tots dos casos, les entrades anticipades es poden adquirir, per 10 euros, al web Viaveu.cat . A la taquilla costaran 13 euros.

Pau Alabajos (Torrent, Horta Oest, 1982) va debutar ara fa 15 anys amb Futur en venda, i des de llavors ha publicat set discos més, l’últim dels quals és Ciutat a cau d’orella , que va sortir a la llum l’any passat. El seu compromís amb la cultura, amb la llengua i amb el seu país el manifesta des de diversos fronts a part del musical, com a col·laborador de diversos diaris i revistes, i també com a secretari del Col·lectiu Ovidi Montllor, una associació que vetlla pels interessos dels músics valencians. A Ciutat a cau d’orella, Alabajos ha posat música a una dotzena de poemes de Vicent Andrés Estellés, en el 25è aniversari de la seva mort.

Pel que fa a The Sey Sisters , el trio format per les actives germanes Yolanda, Kathy i Edna Sey, osonenques d’origen ghanès, ofereix una síntesi molt personal de gòspel, soul i música africana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia