Música

Una nova veu sense por

El cantant gironí David Busquets publica el seu segon disc, ‘Instints’

“El primer disc era més melòdic i aquest també ho és, però amb molt més ritme”

Dos anys després de debutar amb El que et vull dir, el cantant i compositor gironí David Busquets acaba de publicar el seu segon disc, Instints (RGB Suports), en el qual ha tornat a treballar amb l’equip de producció format per Marc Martín i David Palau. “Ja formen part de la meva vida i cada vegada els estimo més”, diu Busquets sobre Martín i Palau –a aquest, també guitarrista de la seva banda, li ha dedicat la cançó Palau de records–, que el van descobrir a través dels vídeos que penjava a Youtube i li van proposar d’enregistrar aquell primer disc, del qual van sonar força cançons, com ara El que et vull dir i Fins demà.

Ara, precedit per un primer single i videoclip, Temps perdut , llançat a principi d’estiu, apareix Instints , una nova col·lecció de deu cançons, gairebé totes compostes per Busquets, exceptuant T’estimo. El títol del disc està extret de la lletra del segon single, Sense por: “Sense por, deixem-nos portar, seguim els instints i sabrem la veritat.” I hi afegeix el seu autor: “En moments de dubte sempre ens hem de deixar guiar pels instints i les emocions. Jo soc així i crec que queda reflectit en el disc. Si no hagués seguit el meu instint quan ho vaig deixar tot, feina i estudis, per dedicar-me a la música, no estaria aquí.”

Entre els seus dos discos hi ha hagut una evolució molt clara: “El primer era més melòdic i aquest també ho és, però amb molt més de ritme. Continuo parlant de l’amor, de la vida, dels meus pensaments, però ara ho faig d’una manera més potent. Ara ja tinc un repertori que em permet de donar més joc als concerts, combinant balades amb temes més ballables”, diu el cantant, un dels pocs intèrprets que, en català, es mou entre el pop i la cançó melòdica per a un públic de totes les edats.

Els dos vídeos del nou disc han estat realitzats per Platea Films i a Sense por han col·laborat la coreògrafa Jessica Cuenca i alumnes seus del centre de dansa Like a Dream , de Riudellots de la Selva, localitat d’on és originari Busquets. David actuarà el 28 de setembre a la festa major de Riudellots amb la seva banda, que completen David Palau (guitarra), Laura Jorba (teclats), Diego Teruel (baix) i Àlex Gaspa (bateria).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.