Música

Sorpreses en espais singulars

El festival Concerts a Cegues oferirà actuacions en escenaris no habituals sense anunciar els intèrprets

Entre els escenaris, hi ha la presó del Museu d’Art, la Casa Masó i el refugi antiaeri

La revista digital i promotora musical La Tornada ha creat el nou festival Concerts a Cegues, que inclourà “cinc concerts de capacitat molt reduïda en diversos llocs de la ciutat de Girona, amb l’al·licient que el públic no coneixerà l’artista que va a escoltar fins un cop assegut a la cadira”. Concerts a Cegues tindrà lloc en espais singulars on habitualment no tenen lloc aquest tipus d’espectacles, com ara la Casa Masó, on ahir van presentar el festival el cap de redacció i cofundador del portal Latornada.cat, Pau Planas, i el director de la Fundació Masó, Jordi Falgàs.

Els concerts tindran lloc sempre en dissabte, durant els mesos de novembre i desembre: el 23 de novembre a la presó del Museu d’Art (12 h); el 30 de novembre al refugi antiaeri del jardí de la Infància (18 h); el 7 de desembre a La Cova de La Volta, a la plaça de l’Assumpció, en doble sessió (18 h i 19 h); el 14 de desembre, també per duplicat, a la Casa Masó (18 h i 20 h), i el 21 de desembre a la capella de Sant Jaume, a Pedret, a les 18 h. Les entrades tenen un preu de set euros a la venda anticipada, a través de Latornada.cat , i de deu euros a la taquilla.

Amb la seva aposta pel petit format i els concerts de proximitat, Concerts a Cegues manté en part l’essència de Concerts a Casa, un projecte que La Tornada va impulsar els anys 2016 i 2017, durant els quals va organitzar més de 50 concerts en concerts en domicilis particulars de tot el país.

Els tres “pilars fonamentals” de Concerts a Cegues són “trencar la frontera entre músics i públic”, “reivindicar el plaer de descobrir música”, i “donar valor als espais únics de què disposa la ciutat de Girona”, també més enllà del Barri Vell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona