Llibres

Al voltant dels llibres

La Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona dedica la novena edició del Fòrum del Patrimoni Literari a reflexionar sobre Editar i publicar. La jornada, que s’havia de celebrar avui a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres, s’ha ajornat fins dimarts que ve, dia 22, al mateix lloc, per no coincidir amb les mobilitzacions ciutadanes convocades arran de la sentència del procés.

Les sessions, que seran inaugurades a les 10 del matí, s’estructuren en dues conferències marc, a càrrec d’especialistes en el tema proposat, una al matí i l’altra a la tarda, seguides de dues taules rodones amb persones vinculades al ram de l’edició i la publicació. La primera lliçó serà a càrrec de l’editor Jordi Cornudella, que parlarà de Patrimoni literari i patrimoni editorial (10.30 h), seguida a la tarda per la que impartirà l’escriptor i crític literari Julià Guillamon sobre L’aventura del llibre català: de les grans editorials dels anys trenta a les molt petites d’ara (16 h). La taula rodona del matí reunirà els curadors Glòria Casals, Lluïsa Julià, Pep Valsalobre i Joan Ramon Veny, moderats per Margarida Casacuberta (12 h), i en la de la tarda intervindran els editors Mar Carrera (Pol·len), Quim Curbet (CCG), Jordi Fernando (Meteora) i Núria Iceta (L’Avenç), conduïts per Anna Perera (17 h). Actualment hi ha una trentena d’inscrits, i encara hi ha temps d’apuntar-s’hi escrivint a l’adreça [email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia