Obrint Pas celebra demà el quinzè aniversari de Partisano, a La Mirona

Els cassanencs Burman Flash hi presentaran avui el seu nou disc, «Jugues...?»

  • Obrint Pas, durant el seu recent concert al festival Viña Rock. ANA CUEVAS.

«Una aturada tan necessària com productiva.» Així defineixen Obrint Pas el seu any sabàtic. «Ja es pot avançar que noves cançons esperen ser enregistrades en un nou disc que omple d'il·lusió el grup», afegeixen. De moment, la banda ha tornat a la carretera i fa pocs dies va triomfar en el festival Viña Rock de Villarrobledo (Albacete). Aquest dissabte, l'endemà mateix del seu concert a Salt, actuen a la Corunya. Realment han tornat amb les piles ben carregades.

Al Partisano Festival, Obrint Pas compartirà escenari amb The Kluba, el grup de Juantxo Skalariak, amb influències de The Clash, Stray Cats i The Pogues. Per alguna cosa la seva actual gira es titula Skabilly Tour 2010. Les entrades anticipades per a aquest concert es poden comprar a Tallaferro, Moby Disk i El Forn de Girona, Mirmanda d'Olot, i a través del servei de venda d'entrades per internet de Propaganda pel Fet.

D'altra banda, avui tindrà lloc a la sala 2 de La Mirona (21.00 h, 5 euros) la presentació de Jugues...?, el quart disc de Burman Flash, que ha representat un important canvi en el so del grup, amb la producció de Caïm Riba (Pastora).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.