Arts escèniques

Sant Gregori, per a menuts

Sant Gregori torna a celebrar el MEG, la Mostra d’Espectacles Familiars, que aquest any arriba a la catorzena edició. Comença demà, a les onze del matí, al recinte de la Fira Pa i Xocolata, amb l’espectacle de carrer per a tots els públics El museu del pa amb xocolata, a càrrec de la companyia Claret Papiol. El protagonista és el professor Paparinassa, un il·luminat de l’art que dirigeix amb mà mestra el seu ajudant Gatuelles, per captar i emmarcar les millors instantànies d’aquesta infinita pinacoteca imaginària que és la vida al carrer.

La programació , que consta d’un total de vuit espectacles, continuarà ja amb tota la intensitat el dissabte 23 de novembre, una jornada que començarà amb Pim-Pam, instruments i repicam, un espectacle per a nadons de la Cia. Musifant (10.30 i 11.30 h). El mateix dia, es podrà disfrutar amb els titelles de Teatrets mecànics, de la Cia. Peus de Porc; les acrobàcies de Flou Papagayo, de Mumusic Circus; el clàssic Momo, de la Cia Anna Roca; tallers de titelles, espectacles itinerants i un concert de música i dansa a càrrec de Pep Lopez, que acostarà el ball folk a tothom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia