Música

El rap de Girona es mou

El tercer Rap de Girona Fest, organitzat per Brainstorming, reunirà aquesta tarda a l’Espai Marfà una bona mostra de l’escena ‘hip-hop’ gironina, en parelles

La plataforma ha gravat el vídeo ‘Rap per la llibertat’ i aviat estrenarà ‘Murs de la vergonya’

L’associació Brainstorming ha organitzat la tercera edició del Rap de Girona Fest, que tindrà lloc aquesta tarda a l’Espai Marfà del barri gironí de Santa Eugènia, de les 17 h a les 21 h –obertura de portes a les 16 h– amb entrada lliure i gratuïta. Després d’una taula rodona sobre la producció musical en el rap, hi tindran lloc una desena d’actuacions en parella, que seran enregistrades en àudio i vídeo, per a la seva difusió com a cyphers –gravacions en directe de col·laboracions espontànies que mostren les habilitats dels rapers i discjòqueis en rigorós directe– a través del nou canal de Youtube de Rap de Girona. Hi actuaran Paula Grande amb DJ Maro-King, recuperant per un dia la seva antiga col·laboració; Ragattack amb Marco Katana; Black Cat Beats amb Fresh; Hug Sound amb Buho 190; Anomik amb Skata 23; Vinnie Kairos amb 7Lych; Doux Beats amb Mikos; Roger Trilla amb Sitofonk, i Salvi Cuadrado amb Rare Namibian. A més, hi ballaran els breakers Beat Bang Rockers i tindrà lloc una jam session amb Beatjammers. Al festival, que té el suport de l’Espai Marfà, l’Estació Espai Jove i la Casa de la Música del Gironès, s’hi podran trobar també diverses parades de marxandatge relacionat amb el món del hip-hop.

El canal de Youtube de Rap de Girona s’ha estrenat amb el contundent videoclip de la cançó Rap per la llibertat , una iniciativa que “neix per manifestar la injustícia judicial i política que viuen totes aquelles persones condemnades per utilitzar la seva obra amb la finalitat d’aportar un punt de vista crític envers la realitat social que ens envolta”. En aquesta gravació, hi han col·laborat els rapers Shazuno, Neve, Sitofonk, MC Yuyu, Mikos, Samer, Nandofight i Aldo Vega.

En la mateixa línia reivindicativa, la plataforma Rap de Girona ja està enllestint un altre vídeo per denunciar la situació dels refugiats, Murs de la vergonya, que s’estrenarà abans de final d’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA