Arts escèniques

Roses ha programat divuit espectacles

El Teatre de Roses ha programat un total de 18 espectacles de teatre, dansa, música i poesia fins al 17 de maig. La programació s’obrirà el diumenge 19 de gener amb Clara i el Trencanous, un espectacle del Jove Ballet de Catalunya (17 h, 12 euros), en una funció organitzada per l’Associació d’Amics de Guinea Conakry.

El dissabte 1 de febrer arribarà a Roses Qui ets?, una obra de Màrius Serra inspirada en la història del seu fill Llullu, nascut amb paràlisi cerebral. Tot i així, l’obra dirigida per Joan Arqué no és un drama, sinó un espectacle ple de llum i música en directe.

Altres títols destacats de la programació teatral són Això ja ho he viscut, dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Lluís Soler, Sílvia Bel, Carles Martínez i Míriam Alamany (29 de febrer); Solitudes, de la companyia basca Kulunka, dedicada a la màscara expressiva (14 de març), i Fairfly, de La Calòrica (25 d’abril), amb un preu especial per als que també vagin a veure Els ocells de la mateixa companyia, l’1 de maig a La Cate de Figueres. El 17 de maig també es podrà veure a Roses l’obra Una història real, amb Julio Manrique, Mireia Aixalà i Nil Cardoner. A més, destaca un recital poètic d’Alberto San Juan (28 de març) i un concert de Luis Paniagua, el 18 d’abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.