Cinema

Antonio Banderas, candidat a l’Oscar per ‘Dolor y gloria’

‘Klaus’ del debutant Sergio Pablos, candidata en la categoria de films d’animació amb la veu de Quim Gutiérrez

L’actor Antonio Banderas ha aconseguit per primera vegada una nominació als Oscar i lluitarà el 9 de febrer per l’estatueta com a millor actor gràcies al seu paper a la pel·lícula de Pedro Almodóvar ‘Dolor y gloria’.

Banderas haurà d’enfrontar-se a Joaquin Phoenix per ‘Joker’, Adam Driver per ‘Història d’un matrimoni, Leonardo DiCaprio per ‘Érase una vez... en Hollywood’ i ‘Jonathan Pryce per ‘Los dos papas’.

Pel que fa a les candidates com a millors actius, les nominades han estat Cynthia Erivo per ‘Harriet’, Scarlett Johansson per ‘Història d’un matrimoni’, Saoirse Ronan per ‘Mujercitas’, Charlize Theron per l’‘Escàndol’ i Renée Zellweger per ‘Judy’.

Les candidates a millors pel·lícules han estat ‘Le Mans ’66’, ‘L’irlandès’, ‘Jojo Rabbit’, ‘Joker’, ‘Mujercitas’, ‘Història d’un matrimoni’, ‘1917’, ‘Érase una vez... en Hollywood’ i ‘Paràsits’.

La pel·lícula d’animació ‘Klaus’, dirigida pel debutant a la direcció Sergio Pablos, serà candidata a l’Oscar en la categoria de millor film d’animació, amb la veu de l’actor català Quim Gutiérrez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia