cultura

Pau Morales exposa obra a Els Jardins de la Mercè i al Mas Homs d'Aiguaviva

L'artista gironí Pau Morales exposa obra seva al local Els Jardins de la Mercè, fins a final de juny. Morales ha instal·lat al restaurant gironí obres de diverses temàtiques, però predomina la floral, en obres treballades seguint el seu peculiar estil, utilitzant tècniques com el collage amb cartrons, combinant els colors primaris de manera que l'obra és d'una força remarcable, trencant els plans. Dues d'aquestes peces, molt voluminoses, estan fetes en una caixa i són gairebé escultòriques, mentre que, de la resta de peces, dues són paisatges, tres són d'un tena recurrent en l'obra d'aquest artista com és el jazz i també s'hi exposa l'escultura de paper maixé d'un saxofonista, que va ser la imatge del cartell d'una edició de fa uns anys del Black Music Festival de Salt.

Pau Morales, a més, també exposa obra, fins a final de juny, al Mas Homs d'Aiguaviva. Ahir, Morales va participar en la festa del primer aniversari del local, i hi va pintar en directe sobre un vidre. Aquesta no és una experiència nova per a Morales, que ha treballat força vegades en directe, amb públic, en concerts de diversos festivals de jazz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona