Cinema

Vides intenses d’una gosseta

  • La gossa Marona és la protagonista PACK MÀGIC.
  • VÍDEO: El tràiler doblat al català del film

Marona és una gosseta que mor esclafada en una carretera. Aquest inici dur, suavitzat per una estil visual imaginatiu i allunyat del realisme i per la narració en primera persona que evoca els contes, és el punt de partida d’una bella història, les diferents vides que ha tingut Marona. Pensada per a un públic a partir de set anys, Les vides de Marona explica els diferents propietaris que ha tingut i estimat la gossa al llarg de la seva vida. La seva inesgotable empatia i el seu recorregut vital esdevenen una lliçó d’amor. Marona va passant de mà en mà i omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut.

El film s’estrena doblat en català per la distribuïdora catalana Pack Màgic, que aposta per films que tinguin també un aspecte pedagògic. Les vides de Marona va estar nominada als darrers premis del cinema europeu, juntament amb dos títols francesos més i amb Buñuel y el laberinto de las tortugas.La pel·lícula ha estat dirigida per Anca Damian, que explora nous mitjans d’expressió visual al cinema. “L’animació em va donar la llibertat necessària per a construir un entorn visual únic a on sentir la comoditat d’imaginar”, ha comentat la cineasta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Las vidas de Marona

«Las vidas de Marona»

Gènere: Animació
Direcció: Anca Damian.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia