Llibres

‘Boulder’, el llibre més venut de Llibreries Obertes

La campanya Llibreries Obertes ha venut en una setmana més de 2.700 exemplars i ha aconseguit l’adhesió de més de 300 llibreries d’arreu dels Països Catalans. Boulder (Club Editor), d’Eva Baltasar, ha estat el més venut, entre el 23 i al 30 de març, i La Ciutat Invisible, a Barcelona, la llibreria amb més comandes. Irene Solà, Txell Feixas i Núria Cadenes són altres de les autores més venudes. La iniciativa, impulsada per la cooperativa Som i l’agència Mortensen, es basa en una plataforma perquè els lectors puguin continuar comprant llibres, tot i que per tenir-lo físicament hauran d’esperar que l’establiment reobri.

El Festival Telefèric, de Badalona, suspès

El Telefèric Fest, que havia de fer-se del 8 al 10 de maig a Badalona i Montgat, va afegir-se ahir a la llista d’esdeveniments culturals suspesos arran de la crisis del coronavirus. El festival, que havia de dur noms com ara Barrence Whitfield, es tornarà a fer durant la primavera del 2021.

El Llibreter fa canvis i es lliurarà al novembre

Després de 20 anys de trajectòria, el Gremi de Llibreters ha introduït canvis significatius en les bases del premi Llibreter. Les llibreries passaran ara de proposar llibres a votar els triats per les comissions d’avaluació de cada categoria. Els premiats es faran públics el 6 de novembre, a la Festa del Premi Llibreter.

Mig milió d’espectadors en concerts virtuals

Prop de mig milió de persones han seguit els concerts retransmesos per Facebook la primera setmana del projecte Music of the day from Europe’s Concert Halls, impulsat per ECHO i en el qual participen auditoris europeus, entre els quals el de Barcelona. Els concerts s’emeten cada dia a les 20 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia