Música

El Festival de Música Antiga dels Pirineus, cancel·lat

L’organització del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha decidit cancel·lar la seva desena edició, prevista del 3 de juliol al 23 d’agost del 2020 i en la qual s’havien de fer 53 concerts a 38 municipis a càrrec de 21 formacions. La incertesa de la situació actual i futura derivada de la crisi del coronavirus ha motivat l’organització a aturar totes les inversions prèvies, amb la voluntat de reprogramar al 2021 els mateixos concerts previstos per aquest estiu. La pandèmia, d’altra band, ha obligat a ajornar també fins al 2021 el Festival Minipop de Tarragona, que s’havia de celebrar els dies 5 i 6 de juny.

Edimburg i Bayreuth anul·len els seus festivals

Dues de les cites culturals més importants del calendari estiuenc a Europa han anunciat, en aquestes últimes hores, la cancel·lació de les seves pròximes edicions. Es tracta del Festival d’Edimburg, que s’hauria d’haver celebrat del 7 al 31 d’agost, i el de Bayreuth, que havia d’inaugurar-se el 25 de juliol.

Circ, dansa i arts de carrer reclamen mesures

Els professionals del circ, les arts de carrer en general i la dansa s’han unit a escala estatal per traslladar a l’executiu espanyol mesures “d’extrema urgència” davant els efectes de la crisi de la Covid-19. Consideren que les ajudes públiques aprovades no s’adeqüen a la realitat d’aquests tres sectors.

Manresa surt als balcons per cantar‘Corren’

Manresans de totes les edats van sumar-se ahir a la iniciativa Manresa serà un clam i, des de nombroses finestres i balcons de la ciutat, van cantar la cançó més famosa del grup –manresà– Gossos: Corren, que s’escoltava per les emissores de la ràdio municipal. Natxo Tarrés, cantant del grup, hi va participar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia