Música

Venda d’entrades per ajudar tècnics de concerts

Tècnics de so, llum, escenaris i altres professionals que fan possibles els concerts seran els beneficiaris de la campanya #nosinmicrew. El públic podrà adquirir bons entrades a 8 euros, que més endavant es descomptaran dels preus dels concerts dels artistes que s’han afegit a la iniciativa, amb diversos avantatges.

La fundació Pau Casals ajorna part del centenari

Els concerts previstos el 19, el 21 i el 22 de juny de l’Orquestra Pau Casals a L’Auditori de Barcelona amb la Camerata Salzburg, The Orchestra of the Age of Enlightenment i l’Orchestre de París s’han hagut d’ajornar. També han causat baixa algunes actuacions de juny. Es mantenen les programades al juliol. La Fundació Pau Casals celebra enguany el centenari (1920-2020).

Els Max s’endarrereixen fins al 7 de setembre, per ara

La Fundació SGAE, l’Ajuntament de Màlaga i el Teatre Cervantes de la ciutat endarrereixen la gala de la 23a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, prevista per al 29 de juny, fins al 7 de setembre. La celebració de la cerimònia continua subjecta a l’evolució de les circumstàncies i a les directrius marcades per les autoritats sanitàries. L’ajornament respon a les restriccions sobre la celebració d’espectacles públics i a la lliure circulació de persones com a mesura preventiva pel coronavirus i per a garantir la seguretat del públic, la dels artistes i la de totes les persones vinculades a l’organització dels premis.

Les plataformes estrenaran cinema fins al 31 d’agost

Les estrenes comercials en plataformes de streaming seran considerades fins al 31 d’agost “pel·lícules cinematogràfiques” sense necessitat d’exhibir-se en sales. Així es va fer públic ahir al reial decret del govern de Madrid publicat al BOE, que preveu destinar 76,4 milions d’euros en ajudes per a la cultura. També precisa que els cinemes hauran de destinar els ajuts a compra de material sanitari, desinfecció i publicitat per al retorn del públic a les sales, i que la prestació de desocupació dels treballadors de la cultura amb contractes intermitents és una mesura “excepcional i transitòria per a l’exercici del 2020”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia