Música

Rubén Lorenzo rebrà la Medalla Albéniz al festival camprodoní

El pianista saragossà Rubén Lorenzo interpretarà la integral de la Suite Iberia i rebrà la Medalla Albéniz, el 13 d’agost al monestir de Camprodon, en el concert de cloenda del 35è Festival Isaac Albéniz . El festival s’ha adaptat a la nova situació amb menys concerts –sis, en comptes dels deu previstos inicialment–, la majoria dels quals tindran lloc a l’aire lliure i seran gratuïts, excepte el de Lorenzo.

Organitzat per l’Ajuntament de Camprodon i la Fundació Pública Museu Isaac Albéniz, el festival tindrà lloc del 5 de juliol al 13 d’agost. S’obrirà amb el concert dels professors del 19è Curs Internacional de Música Isaac Albéniz, dedicat als 250 anys de Beethoven, i el dia 7 hi actuaran els alumnes premiats del 2019. El 26 de juliol tindrà lloc el concert del Dúo del Mar, format per les guitarristes Marta Robles i Ekaterina Zaytseva; el 6 d’agost, el Guelar Piano Duo, amb Larisa Loginova i Gennady Dzyubenko, i el 9 d’agost, David Alegret (tenor) i Josep Surinyac (piano).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.