Música

(a)phònica

X.C

Orgia de veus

Un recital poètic de l’actor nord-americà Viggo Mortensen acompanyat al piano per Rafel Plana (Ramas para un nido) i un concert íntim de Marlango, també només amb la veu de Leonor Watling i el piano d’Alejandro Pelayo, són dues de les propostes més destacades del 14è Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica, que ha programat un total de 44 propostes –24 espectacles oficials en 8 escenaris diferents i 20 activitats paral·leles–, concentrades majoritàriament entre el divendres 30 de juny i el diumenge 2 de juliol.

L’(a)phònica 2017 inclourà dues estrenes absolutes: el compositor Paco Viciana, resident a Banyoles de fa molts anys, estrenarà l’òpera còmica Puges o baixes, amb una desena d’artistes a l’escenari, i la banda gironina Howlin’ Dogs farà a la Muralla la presentació oficial del seu segon disc. El grup madrileny Morgan, Renaldo & Clara, Gemma Humet, la coral experimental MuOM, la formació valenciana de reggae i ska Auxili, el beatboxer Fredy Beats, Clara Peya amb reforços banyolins –Vic Moliner, Panxii Badii i les veus de Cor de Teatre–, l’espectacle familiar de 2PrincesesBarbudes, el cantautor australià Steve Smyth i la proposta 100% ballable de Funkstep & The Sey Sisters són altres al·licients d’aquesta gran orgia de veus. El festival també ha programat dos concerts al Club Natació Banyoles: Motis & Chamorro i el suec José González i dos concerts de petit format a la barca Tirona, a càrrec del napolità Alessio Arena i La Iaia, que va vendre les localitats de la barca en quatre minuts i tancarà també el festival amb un concert gratuït a la Muralla.

14È FESTIVAL DE LA VEU DE BANYOLES
Del 30 de juny a 1 de juliol
www.aphonica.banyoles.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda