Gandia acollirà una exposició filatèlica al 2010

La mostra, que tindrà lloc en setembre, pretén sumar-se als actes de l'Any Borja i acostar el col·leccionisme de segells a la societat saforenca

La Societat Filatèlica i Numismàtica Safor-Valldigna participarà en el V Centenari de Francesc de Borja amb una exposició filatèlica que es desenvoluparà en la Casa de la Marquesa de Gandia entre el 3 i el 17 de setembre de 2010.

La mostra filatèlica està organitzada per la Federació Valenciana d'Associacions Filatèliques i la Societat Filatèlica i Numismàtica Safor-Valldigna en col·laboració amb l'Ajuntament, la Federació Espanyola de Societats Filatèlicas i Correus. Comptarà amb més de 30 col·leccions, quasi totes del conjunt del País Valencià, i amb caràcter competitiu. A més, hi haurà altres tipus de col·leccions com ara monedes, vitoles, bitllets o xapes de cava.

Amb aquesta mostra la Societat Filatèlica i Numismàtica Safor-Valldigna pretén, a banda de sumar-se als actes de l'Any Borja, acostar el col·leccionisme de segell a la societat de Gandia i comarca, especialment als més joves.

Per a l'exposició s'ha confeccionat un matasegell especial i material commemoratiu que circularà almenys durant els dies de la mostra. La Societat Filatèlica i Numismàtica Safor-Valldigna i l'Ajuntament de Gandia continuen treballant per tal que Correus concedixca un segell commemoratiu dedicat a Francesc de Borja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.