El Club Carnestoltes Calp estrena seu i anuncia noves activitats

El Club Carnestoltes Calp, associació de residents alemanys que s'encarrega d'organitzar cada any la festa de la cervesa i el festival internacional de música, ha inaugurat nova seu amb un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde de la localitat, Ximo Tur, i la regidora de participació ciutadana, Linda Townsend, així com representants d'altres grups, entitats i associacions cíviques del poble.

La nova seu, ubicada a l'avinguda Jaume I, davant de l'església de la Merced, és un local de 150 metres on es permetrà organitzar noves activitats com és el cas dels previstos cursos de cuina alemanya i espanyola, competicions esportives i socials i d'altres de semblants característiques.

El president del Club, Gunter Jhan, ha assenyalat que des de fa 13 anys que disposen de seu pròpia però que degut a la gran quantitat de persones que configuren el seu entramat social, resultava necessari uns locals de major dimensions a fi de potenciar l'activitat associativa.

No es pot obviar el fet que el Club Carnestoltes Calp, fundat l'any 1982 per un grup de residents alemanys, s'ha convertit en ú dels principals promotors de l'oferta turística de baixa temporada, la qual cosa els va fer mereixedors l'any 1993 d'un dels premis atorgats pel Patronat de Turisme a la promoció local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona