Teatre

programació de teatre

Pineda s’obre a una programació cultural multidisciplinària per la nova temporada

Arrenca el 25 d’aquest mes amb l’espectacle familiar ‘Ai Rateta, Rateta!’

El cartell inclou l’obra de teatre ‘Frankenstein’ i l’actuació de la ballarina Sol Picó

Pineda s’ha entestat a convertir l’Auditori en un espai referent a la comarca de l’oferta cultural professional. Aquest matí s’ha fet la presentació de la nova temporada que comença el 25 d’aquest mes i s’allarga fins al 7 de juliol. El cartell, pensat “per arribar al màxim de públic possible” ofereix una proposta multidisciplinària que inclou teatre, dansa, música, cinema i espectacles per a la mainada. L’alcalde, Xavier Amor (PSC) ha valorat l’aposta que l’Ajuntament fa per omplir de contingut el nou espai i “donar l’oportunitat a la ciutadania de gaudir d’espectacles de primera línia a preus molt populars”. En aquest sentit, els muntatges es mouen en una forquilla que va des dels 3 als 20 euros.

La programació arrenca el dia 25 amb el muntatge infantil Ai Rateta, Rateta! que fa una adaptació molt particular del conte clàssic La rateta presumida. L’apartat d’obres familiars es completa el 22 d’abril amb la funció Petits Prínceps una representació de nou circ i amb l’espectacle L’endrapasomnis amb música en directe de La Tresca i la Verdesca, el 17 de juny.

Riure i plorar

L’àmbit escènic per a adults es mou en pols oposats: d’una banda la comèdia Orgasmos amb Roger Pera i Sam Sànchez el 3 de març i de l’altra el drama d’un dels monstres més coneguts de la literatura:Frankenstein, protagonitzat per Joel Joan, Àngel Llàcer, Lluís Marco, Albert Triola, Mada Puig i Pere Vallribera, que es podrà veure el 15 d’abril. L’Auditori també ha volgut dedicar un espai al cinema comercial i en aquesta programació inclou la projecció dels films Tadeo Jones 2, el secret del Rei Mides, el dia 4 de març; Wonder, l’1 d’abril; Coco, el 6 de maig i Valerian y la ciudad de los mil planetas, el 3 de juny. La reconeguda ballarina Sol Picó presentarà l’únic espectacle de dansa amb Hit Wonders el 26 de maig i, pel que fa a la música, la varietat és la marca dels artistes convidats. Comença amb l’actuació de Gospelizing, The Gospel Viu Choir, el dia 24 de març amb dues sessions, una a les 19.30 h i l’altre a les 22 h. Amb la compra de l’entrada l’espectador podrà inscriure’s prèviament, a Can Comas, al taller de gòspel que el director Moisès Sala impartirà a l’Espai Sara Llorens d’11 a 14 h del mateix dissabte. El dia 14 d’abril serà el torn del concert de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell organitzada per l’Associació Cultural Mare Nostrum. El 13 de maig arriba Tenors” i la cantaora de flamenc Argentina –nominada dos cops als Latin Grammy (2013 i 2015)–, oferirà un recital el 2 de juny. Finalment, el 24 del mateix mes es presenta La Flauta Màgica. Variacions Dei Furbu.

Tardor amb estrelles

Amor ha avançat alguns dels plats forts de la temporada de l’Auditori que arribarà passat l’estiu i que aprofita el bon moment que passen els artistes convidats. En el cartell ja es compta amb el cantautor Manu Guix –professor del programa Operación Triunfo–, la cantant Big Mama Montse i l’obra de teatre Un cop l’any amb Mar Ulldemolins i el guanyador del darrer Gaudí, David Verdaguer, actor nascut a Malgrat de Mar però molt vinculat a Pineda.

Sota l’aixoplug de la temporada d’espectacles, l’Auditori també serà escenari tant de la cinquena edició del festival de curtmetratges Cinemart com de la XVI Mostra de Teatre Amateur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol