cultura

Cultura

Estiu a Can Fané

Les Anxovetes, Beth i Quim Masferrer actuaran al juliol en els sopars espectacle de l’antiga masia selvatana

Estiu dels Sentits es va presentar divendres en un sopar maridat amb la música de Tokaji Quartet

L’actor Quim Masferrer, la cantant Beth i el grup d’havaneres Les Anxovetes protagonitzaran les quatre nits màgiques del cicle de sopars espectacle Estiu dels Sentits, que tindrà lloc els quatre divendres de juliol a l’hotel Can Fané , de Riudarenes. En aquesta antiga masia completament reformada, el Mallorquines Grup va presentar divendres passat una nova edició de l’Estiu dels Sentits, en el decurs d’un sopar maridat amb la música de Tokaji Quartet i vins selectes.

El cicle s’obrirà el divendres 6 de juliol amb l’actuació de Les Anxovetes, el grup d’havaneres que inclou les veus de Tona Gafarot, Montse Ferrermoner i Marta Pérez, el guitarrista Salva Gallego i el contrabaixista Xevi Pasqual. Amb dos discos, En fresc i En sal, Les Anxovetes han triomfat en el circuit més tradicional i en altres escenaris, amb les seves havaneres cantades “íntegrament en femení”. Aquesta primera nit, el sopar estarà maridat amb havaneres i amb els vins i caves Mont-Ferrant.

Quim Masferrer, conegut com a membre de Teatre de Guerrilla i també pel programa El foraster, de TV3, protagonitzarà dues nits a l’Estiu dels Sentits, els dies 13 i 20 de juliol, amb el seu característic humor de proximitat, que l’ha portat per pobles de tot Catalunya i ara continua amb l’espectacle Bona gent. Els vins triats per a les seves nits han estat Raventós d’Alella i 1+1= 3, de l’Alt Penedès.

El dia 27 de juliol, el cicle es tancarà amb la cantant Beth, que ara ofereix sobretot concerts acústics de petit format. El sopar es maridarà amb els vins tarragonins Ipsis. Aquests sopars espectacle costen 40 (dies 6 i 27) i 50 euros (dies 13 i 20).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen