Lletres

Cadaqués premia Rafart, Xargay i Armangué

Susanna Rafart, Ester Xargay i Joan Armangué han guanyat les diferents modalitats dels Premis Literaris de Cadaqués, que es lliuraran dissabte vinent a la sala Art i Joia (11.30 h), en un acte durant el qual es farà també un homenatge a la poeta i assagista cadaquesenca Quima Jaume en el 25è aniversari de la seva mort.

L’escriptora Susanna Rafart rebrà el 23è premi Cadaqués a Quima Jaume, en reconeixement de la seva trajectòria literària, durant la qual ja ha rebut altres guardons, com ara el Carles Riba i el Cadaqués a Rosa Leveroni.

Aquest any, Ester Xargay és la guanyadora del premi de poesia catalana Cadaqués a Rosa Leveroni, que arriba a la 31a edició. L’obra guardonada serà publicada per l’editorial Meteora.

Pel que fa al premi de periodisme Cadaqués a Carles Rahola, en la seva 35a edició serà lliurat a Joan Armangué, per l’article Pelai Sala i Berenguer: el cadaquesenc de Santiago de Xile, publicat el 8 d’agost del 2017 al setmanari Empordà.

Els premis es lliuren dins la 37a edició de la Setmana Cultural de Cadaqués, que dissabte també inclourà una mostra d’art al passeig i el Musicirc de Cirquet Confetti a la plaça Carles Rahola (17.30 h). Diumenge tindrà lloc a L’Amistat un recital lorquià a càrrec de Joel Minguet (20.30 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia