Música

Música a dojo i en estèreo

Castell-Platja d’Aro i s’Agaró obrirà dissabte el quart cicle Estereofònics, que inclourà 77 concerts en 112 dies

Aquest cap de setmana Enric Montefusco obrirà el primer festival Propers a Castell d’Aro

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró presenta la quarta edició d’ Estereofònics , la marca que aplega tots els festivals, actuacions i espectacles municipals d’estiu al municipi. Aquest any seran, en total, 77 concerts en 112 dies, del 2 de juny al 22 de setembre. Són actuacions majoritàriament gratuïtes, a l’aire lliure i amb una gran varietat d’estils, que van del jazz i la música de cambra als espectacles familiars, el rock’n’roll, les sardanes i les havaneres i la música surf, ben representada com és habitual en el 6è FestiSurf Costa Brava, que tancarà l’estiu el 22 de setembre a la sala polivalent de Castell d’Aro, amb les actuacions de Hipbone Slim & The Kneetremblers, Los Torontos, The Masonics i John Blair, considerat el gran pioner del surf revival, que actuarà amb la contundent banda valenciana Els A-Phonics.

Estereofònics s’obrirà dissabte vinent amb una jornada inaugural que inclourà diversos concerts gratuïts a diferents espais de Platja d’Aro (de 17 a 20 h) a càrrec de Medusa Box, The54321S, Empordanet, The Strombers, Pablo Martín Quartet, Damià Olivella i 4Hiverns, en representació dels diferents estils musicals del cicle.

In-Edit on Tour

Aquest cap de setmana, Estereofònics estrenarà també dues novetats. La primera és In-Edit on Tour, versió itinerant del prestigiós festival barceloní de documentals musicals. El divendres 1 i el dissabte 2 de juny es podran veure a la Masia Bas, amb entrada gratuïta, les pel·lícules Chasing Trane; The John Coltrane Documentary, de John Scheinfeld, i Cassette, la història d’aquest format sonor reconstruïda per Zack Taylor. Les dues sessions començaran a les 22 h i inclouran sessió de discjòquei i servei de bar. L’altra novetat és Propers, un festival de petit format coorganitzat amb la revista La Tornada, que tindrà lloc tots els diumenges de juny a la plaça Lluís Companys de Castell d’Aro (18 h, gratuït), Hi actuaran Enric Montefusco, diumenge vinent; Senior, en solitari, el 10; Estúpida Erikah, el 17, i Xarim Aresté, el 24 de juny. També hi haurà servei de bar amb food trucks.

Estereofònics també inclou la 5a Mostra d’espectacles familiars Xalaro, del 15 al 17 de juny, amb Gossos o The Hanfris Quartet, entre d’altres; el 21è festival Nits de Jazz, que tindrà lloc del 30 de juny a l’1 de setembre a la platja Gran, amb The Gramophone Allstars Big Band o La Màgia de la Veu & Jazz Ensemble; el 6è Desemboca Rock’n’Roll Festival, del 20 al 22 de juliol, amb els danesos PowerSolo, entre altres míssils; el 22è Festival Internacional de Música de s’Agaró, del 21 de juliol al 22 de setembre; alguns concerts del 15è Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava, les festes majors de Castell i Platja d’Aro, i el clàssic cicle estiuenc de sardanes i havaneres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona