Música

Veu jove i experta

Antonio José, guanyador de ‘La Voz’ el 2015, actua aquesta nit a Cap Roig

Té només 23 anys i ha publicat ja cinc discos. També és cert que el cordovès Antonio José Sánchez Mazuecos, simplement Antonio José per als seus fans, té ja una carrera llarga, però en dues fases: primer, com a intèrpret infantil que, amb només 10 anys, va participar a Eurovisió Júnior i, anys més tard, ja com el guanyador del concurs La Voz el 2015 i amb tres discos més madurs, de què l’últim es titula A un milímetro de ti (2017). Aquesta nit, el presentarà en un concert al Festival de Cap Roig (22 h, de 20 a 50 euros).

Sembla que tot ha anat molt ràpid aquests últims tres anys per a Antonio José: tres àlbums editats premiats amb quatre discos de platí per les seves vendes, més de 200 concerts a què han assistit més de 250.000 persones en total... “Ràpid? Jo no he marcat la velocitat de tot el que m’està passant. La velocitat la marca el públic, quan té la necessitat de buscar-te i assistir als teus concerts. Jo simplement m’haig de centrar a treballar cada dia per intentar superar-me a mi mateix”, diu Antonio José, que ja va actuar, ara fa un any, a l’Auditori de Girona i té previst fer-ho, el 30 de novembre vinent, al Sant Jordi Club de Barcelona, abans de tancar la gira, el 18 de gener del 2019, al Wizink Center de Madrid.

Jove però amb molta experiència, Antonio José està convençut que va pel bon camí: “Des d’El viaje (2015), ja vaig marcar el so que buscava i, amb cada nou disc, m’apropo més al meu objectiu. Vull que s’identifiquin de seguida el meu estil i la meva veu.” Avui, portarà a Cap Roig el seu “pop amb una mica d’accent del sud”, acompanyat per cinc músics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens