Arts escèniques

Josep Pons arrenca els concerts de cambra en un Liceu ‘amagat’

Josep Pons va insistir en la seva presentació com a director musical del Liceu en la seva voluntat d’arrencar un cicle de música de cambra amb els integrants del cor i de l’Orquestra Simfònica del Liceu. L’aposta es concreta ara, després que la crisi econòmica anés endarrerint la seva activació. En total, seran quatre concerts que, a més, permetran conèixer als espectadors espais privats del Liceu.

La primera actuació serà aquest 23 de novembre a la Sala Cor del Gran Teatre del Liceu amb un quartet de corda format per dos violins, una viola i un violoncel de l’Orquestra Simfònica del Liceu, que interpretaran peces de Beethoven i Txaikovski.

El segon concert serà el del cor de dones del Liceu que, amb el títol de Veus blanques i els Camins cap a Wagner, interpretarà un programa centrat en Wagner el 18 de gener. El 22 de febrer, la secció de metalls del l’Orquestra del Liceu, que s’ha constituït en grup sota el nom Liceu Brass Ensemble, es presentarà en societat dirigida per l’especialista en instruments de metall Ian Bousfield. Tancarà el cicle El món d’ahir: la culminació d’Europa, amb una formació més àmplia i un programa dissenyat al voltant de la figura de Wagner, el 31 de maig. Tots els concerts tindran un preu assequible, seran d’una hora de durada i s’hi inclouran comentaris per facilitar “l’acostament de tothom”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda