Música

Manel reeditarà ‘Els millors professors europeus’ pel desè aniversari de la sortida del disc

Sortirà a la venda el 23 de novembre en una versió remasteritzada que també es podrà trobar en CD i format digital

Aquest diumenge ha fet deu anys de la publicació de l’àlbum debut del grup

Els Manel publicaran per primera vegada Els millors professors europeus (Discmedi) en vinil, amb una versió remasteritzada que també podrà trobar-se en CD i format digital per celebrar el desè aniversari de la publicació de l’àlbum debut de la banda. El disc incloïa les quatre cançons de la maqueta de 2007, com En la que el Bernat se’t troba i set que eren noves, com Ai Dolors o El mar un dels temes més populars del grup. La mateixa banda ha assegurat en un comunicat que Els millors professors europeus va permetre al grup iniciar una carrera musical de la qual, “en termes generals”, n’estan “molt orgullosos. La data de sortida del vinil serà el proper divendres 23 de novembre.

El grup s’ha encarregat d’anuncia l’ efemèride a les diferents xarxes socials .

Amb més de 30.000 còpies venudes, l’àlbum va ser un èxit de vendes i va assolir la distinció de Disc d’Or. A més d’una bona resposta del públic, la formació de Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó, i Arnau Vallvé, va veure com es reconeixia el seu primer treball amb el premi Enderrock al millor disc de l’any en la categoria pop-rock. També va ser escollit com a tercer millor disc espanyol de 2008 per la revista musical Rockdelux.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia