Arts escèniques

Sense cap limitació

Laika, de Xirriquiteula Teatre; A.K.A., de Flyhard Produccions; Apocalypse uploaded: La transhumanització de les abelles, de la companyia LAminimAL Teatre; i Othello, de Les Antonietes Teatre, són les quatre obres finalistes al premi BBVA de Teatre. Si Laika s’adreça principalment a un públic familiar, A.K.A. i Apocalypse... sedueix els joves, i la versió d’Othello (amb una evident denúncia de la manipulació política que se suma al crim per gelosia), un públic jove i adult.

Tots els títols es podran veure aquest abril a Manlleu, Tàrrega, Martorell i Valls. L’espectacle guanyador es farà públic el dilluns 13 de maig, en la gala final que tindrà lloc a L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques a Vic. El premi al millor espectacle teatral és una gira per Catalunya en diferents teatres, incloent-hi la participació en el festival Temporada Alta 2019, valorada en 20.000 euros.

El guanyador del premi BBVA de Teatre 2018 va ser l’espectacle Wohnwagen, del Col·lectiu VVAA. A l’octubre l’obra va fer funció doble al festival Temporada Alta de Girona. I els propers mesos de març i abril és previst que es representi a L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona i al Teatre Atrium de Viladecans.

El premi BBVA de Teatre, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), té per objectiu donar suport a la creació teatral i incentivar l’ofici teatral. Dinou anys després de néixer, el guardó segueix amb la voluntat de donar una dimensió de país al premi, portant els espectacles finalistes i el guanyador a diversos escenaris de tot Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda