Els premis literaris Ciutat de Sagunt apleguen setanta-dos originals

Els guanyadors es coneixeran la vesprada del 23 d'abril

La tretzena edició dels premis literaris Ciutat de Sagunt, organitzats pel Gabinet de Promoció del Valencià, ha congregat 72 obres rebudes de tota l'àrea lingüística, de les quals 19 opten al VII Certamen de Teatre Pepa Alba; 21 al XII Certamen de Narrativa; i 32 al XIII Certamen Jaume Bru i Vidal de poesia, el més veterà i el que inicià la convocatòria amb la creació del Gabinet de Promoció del Valencià l'any 1997.

El jurat de poesia està format pels poetes Begonya Mezquita, Antoni Ferrer i Manuel Bellver; el de narrativa pels escriptors Albert Forment, Alfred Ramos i Teresa Broseta, guanyadora del Premi de Narrativa l'any 2008 amb la novel·la Ayrin de les Alcusses. Al seu torn, el de teatre està compost pels actors i dramaturgs Victòria Enguídanos, Ismael Bereje i Antoni Ruiz.

Els guanyadors d'aquesta edició es coneixeran la vesprada del 23 d'abril, Dia del Llibre, en el transcurs de l'acte de lliurament dels guardons, que tindrà lloc a l'Auditori Joaquim Rodrigo de Sagunt, a les 19.30 h. La companyia saguntina Camí de Nora serà, un any més, l'encarregada de conduir l'acte de lliurament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.