Música

Festival en homenatge al músic Javi Martín

El bar musical L’Alternativa de la Bisbal d’Empordà presenta aquesta nit l’Always Fest (20 h; 3,80 euros), un concert en homenatge a Javi Martín, multiinstrumentista empordanès d’àmplia trajectòria que va morir amb 36 anys, el 2013, per una malaltia de tipus cancerigen coneguda com a limfoma no Hodgkin.

Hi actuaran bandes amb què Martín va tocar o de les quals formen part antics companys seus. Jurassic Rocket, Pharalis Kingdom, Coalición Kanalla, The Gruixut’s, Ebrio i Bundy són els grups que participen en el festival.

L’espectacle inclourà la projecció d’un documental en el qual es fa recompte de la trajectòria professional de Javi Martín, amant també del cinema i la fotografia. Nascut a Verges, Martín va ser guitarrista de The Gruixut’s i Rockzilla i bateria d’Esteso’s Combo, entre altres formacions, com ara The Yuyus, Agressió Verbal, New Oldies, Nona, etc.

La recaptació d’aquest concert anirà a benefici de la Fundació Oncolliga de la Bisbal, entitat que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. El concert tindrà servei de bar i restauració en forma de food truck.

Està previst que Jurassic Rocket obri el festival a dos quarts de nou del vespre i que el tanqui Bundy a dos quarts de dues de la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES