Art

Artistes innovadors, al CaixaForum

CaixaForum Girona continua amb la programació de Trobades amb…, el cicle de converses per conèixer de prop els creadors més destacats del panorama artístic actual i les seves trajectòries professionals. Amb aquesta programació, que forma part de CaixaForum Found!, La Caixa vol enfortir el seu compromís amb el públic més inquiet, i apostar per la cultura més innovadora i creativa.

El punt de partida de les Trobades amb… és la ferma convicció que són necessaris llocs de reunió i d’escolta activa perquè els espectadors puguin descobrir conjuntament quins són els processos i les trajectòries dels artistes més inquiets que es dediquen a la creació en qualsevol de les seves formes: des de les arts plàstiques i escèniques fins a la fotografia, la performance, la música, el cinema, la il·lustració, el disseny o la literatura.

Fins al juny, a CaixaForum Girona es podrà gaudir de les xerrades de Mucho, dissenyadors gràfics, Paula Bonet, il·lustradora, Joan Pons (el Petit de Cal Eril), músic i productor, i la il·lustradora Lola Vendetta.

Després de la primera intervenció a càrrec dels dissenyadors gràfics de Mucho, un dels estudis de disseny gràfic de Barcelona que més notorietat internacional, la propera conversa, programada l’11 d’abril (19 h) anirà a càrrec de Paula Bonet, nom imprescindible quan es parla d’il·lustració i pintura, reconeguda per les publicacions d’obres plenes de poesia. Li prendrà el relleu el 23 de maig (19 h) el músic i productor Joan Pons (El Petit de Cal Eril), reconegut tant per la crítica com el públic. Finalment, clourà el cicle de primavera-estiu la xerrada de la il·lustradora igualadina Lola Vendetta el 13 de juny (19 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats