Música

La millor melmelada

El Pot Petit, gran fenomen de la música familiar, celebrarà el seu desè aniversari amb un espectacle especial que es veurà en deu ciutats i que s’estrenarà dissabte a Olot

Al setembre U98 Music publicarà el disc d’aquest l’espectacle, amb revisions dels seus èxits

El 2009, dos joves altempordanesos amb formació com a mestres i vocació artística, Helena Bagué i Siddartha, van formar El Pot Petit, “per acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres adequades, a través d’uns personatges i, sobretot, d’unes cançons de creació pròpia i original amb les quals els infants es puguin sentir identificats”. Deu anys després, es pot dir que han aconseguit el seu objectiu sobradament: El Pot Petit s’ha convertit en tot un fenomen i milers de nens i nenes de tot el país –i les seves famílies– coneixen al detall les seves cançons, gràcies a uns videoclips amb animacions molt ben realitzats per la productora gironina DDM Visual i a uns concerts molt dinàmics i engrescadors que s’omplen a tot arreu on van. Ara ha arribat el moment de celebrar el desè aniversari i també el millor moment d’El Pot Petit, amb un espectacle especial dels deu anys que es podrà veure en deu localitats catalanes, amb algunes de les seves cançons més populars adaptades amb nous arranjaments i interpretades per una banda de luxe, amb tretze intèrprets en escena. Al setembre, U98 Music també publicarà el disc d’aquest espectacle commemoratiu.

L’espectacle dels deu anys s’estrenarà aquest dissabte, 6 de juliol, a la plaça de braus d’Olot, a les 8 h del vespre, i les entrades ja estan exhaurides. El 4 d’agost es podrà veure a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, dins del Festival de la Porta Ferrada , i la resta de concerts tindran lloc a la tardor i l’hivern: el 22 i el 23 de setembre faran tres funcions al Teatre Kursaal de Manresa; el 6 d’octubre a l’Auditori de Girona, dins de Temporada Alta ; el 9 de novembre s’han programat dues funcions a l’Atlàntida de Vic; el 30 de novembre actuaran al Teatre de la Llotja de Lleida; el 21 de desembre també faran doblet al Teatre Fortuny de Reus, i del 26 al 31 de desembre portaran a terme set concerts al Teatre Poliorama de Barcelona, amb una última sessió especial de fi d’any i fi de gira. Encara no té data la funció prevista al Teatre El Jardí de Figueres i també s’han de concretar les de Sant Cugat i Tarragona. Al marge d’aquest espectacle especial, El Pot Petit actuarà aquest estiu, amb altres formats, a Quart, les Planes d’Hostoles (Planestiueja’t), Castelló d’Empúries i Pals (White Summer), entre altres localitats catalanes. No paren.

Tornant a l’espectacle dels deu anys, Helena Bagué i Siddartha Vargas, la Jana i en Pau quan pugen a l’escenari, estaran acompanyats per una versió ampliada de la Melmelada Band: Pau Oliver, bateria; Aniol Miró, percussions; Albert Dondarza, teclats, violí i serra; Sergi Casademont, baix; Dani López, saxo, clarinet, flauta i piano; Joni Ripoll, trombó; Ariadna Gispert, trompeta; Dario Barrosso, guitarra; les coristes i actrius Olga Bernardo i Mercè Munné, i la titellaire Marina Congost. Jordi Duran, responsable durant molts anys de FiraTàrrega, ha compartit amb el grup la direcció artística d’aquest espectacle, en què, per la primera vegada, els espectadors podran veure què hi ha a dins del Pot Petit que presideix l’escenari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Laia Arañó Vega
Historiadora i autora del llibre “El camp dels catalans”

“El govern a l’exili va voler concentrar els refugiats catalans en un únic camp”

Banyoles
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA