Altres

TEATRE

Nova directora de l’àrea de mercats de Cultura

Maria Basora (Puig-reig, 1984), llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, es va incorporar ahir com a nova directora de l’àrea de mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals. Basora, que té una dilatada experiència en en els àmbits del’audiovisual i les arts escèniques en organitzacions de l’àmbit privat i públic, va treballar a Focus entre el 2003 i el 2014 com a part de l’equip de producció d’esdeveniments, produccions teatrals i produccions audiovisuals, i des del 2016 ha encapçalat el Servei de Producció Audiovisual del Gran Teatre del Liceu. A l’ICEC, dirigirà l’Àrea que s’encarrega de la promoció internacional de les empreses culturals catalanes arreu del món. Ara substitueix Antonia Andúgar, que ha treballat els darrers cinc anys en la consolidació de Fira Tàrrega, el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània, la Mostra d’Igualada, el Sismògraf i el Trapezi.

arquitectura

Un estudi olotí a la XII Biennal de São Paulo

x.c

L’estudi olotí unparelld’arquitectes , format per Eduard Callís i Guillem Moliner, participa a la XII Biennal d’Arquitectura de São Paulo (Brasil) amb la instal·lació Àgora, escenografia tèxtil, un mural que dibuixa amb més de mil cinc-centes imatges una de les façanes de la ciutat esportiva del Morrot, a Olot. L’estudi olotí és l’única representació catalana a la biennal i ha estat triat entre 760 projectes de 40 països.

TEATRE

El Lliure fitxa la cap de comunicació de La Casa Encendida

J.B

Ahir va començar a treballar com a cap de comunicació del Teatre Lliure Mireia Saura, antiga cap de comunicació del centre cultural La Casa Encendida, de Madrid. Va ser directora de comunicació des del 2014 i ha tingut la seva feina entre Barcelona i Madrid. Saura assumeix la funció que va quedar vacant després de la sortida de David Vericat (on treballava des del 2003) el mes de maig.

música

L’Esperanzah! del Prat estrena banda pròpia

x.c

El festival solidari Esperanzah! , del Prat de Llobregat, estrenarà banda pròpia en la seva 11a edició, que tindrà lloc de l’11 al 13 d’octubre al parc Nou. La Banda Esperanzah!, amb la base de Natxo Tarrés & The Wireless, inclourà també Gerard Quintana, Alfred Garcia, Gemma Humet i membres de Txarango. Al festival també actuaran Lildami, El Pot Petit, la Dharma, Oques Grasses, Ítaca Band i Suu.

MÚSICA

Rosalía actuarà el 7 de desembre al Palau Sant Jordi

x.c

Rosalía oferirà dos grans concerts, el 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el 10 de desembre al Wizink Center de Madrid. Després d’haver triomfat al Primavera Sound, la cantant de Sant Esteves Sesrovires oferirà al Sant Jordi el seu primer concert com a protagonista única en un gran recinte de Barcelona. Les entrades (de 32 a 73,50 euros) sortiran a la venda el 20 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona