Arts escèniques

Temporada jove

Temporada Alta presenta Artèria, un projecte per acostar les arts escèniques als menors de 30 anys

Temporada Alta continua impulsant iniciatives per atreure a les arts escèniques el públic jove. L’última a presentar-se s’anomena Artèria, un projecte adreçat als joves de menys de 30 anys que té com a objectiu facilitar-los l’accés al festival, conèixer els seus gustos i plantejar conjuntament propostes per acostar-los encara més al món de l’escena. Els interessats s’han d’inscriure a través del web del festival i descarregar el carnet digital, que és gratuït. Ara com ara, ja hi ha 370 joves inscrits en el projecte.

D’aquesta manera, els joves tenen accés a diversos avantatges: 20% de descompte en la programació, entrades a 10 euros una hora abans dels espectacles –si queden localitats (a taquilla i al web )– i accés a activitats exclusives, com ara prèvies d’alguns dels muntatges programats o activitats paral·leles pensades per a ells i dinamitzades per joves de Nova Veu.

La presentació del projecte Artèria va tenir lloc ahir amb un espectacle de carrer titulat #Moneyforfree. El muntatge va consistir a repartir diners al públic i als vianants congregats a tocar del pont de Pedra, a càrrec del misteriós personatge anomenat John Fisherman. L’acció, que va atreure força públic, vol ser una crítica a una societat sotmesa al culte al diner.

Entre els espectacles pensats per al públic jove i que tindran un preu especial per als inscrits a Artèria hi ha quatre obres de joves creadors: Livalone, dirigida i interpretada per Francesc Cuéllar i Alejandro Curiel és una coproducció del Temporada Alta amb Fira Tàrrega; El Chinabum, un espectacle de Lola Rosales i Berta Prieto, que l’interpreten acompanyades de Paula Vicente i Mercè Garcés; A.K.A, dirigida per Montse Rodríguez i interpretada per Albert Salazar, un espectacle guardonat als premis Max, als Butaca i als Premis de la Crítica, i Porn is on, un espectacle de Marina Rodríguez, una jove creadora que ha començat el seu camí en el món de la creació escènica contemporània. Després de les funcions es faran col·loquis amb els equips artístics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona