Arts escèniques

Grans noms de l’escena, a Salt

T de Teatre, Mercè Aránega, Ramon Madaula o Mario Gas són alguns dels noms propis que hi actuaran

Són 24 les propostes que formen la programació del Teatre de Salt per al primer semestre del 2020. La temporada presenta espectacles avalats per la crítica i el públic protagonitzats per grans noms de l’escena del país, però també proposa espectacles familiars i per a tots els públics, així com un complet programa de teatre local i amateur. Les entrades ja són avui a la venda.

La temporada començarà amb l’estrena del nou espectacle de Bruno Oro i Clara Segura titulat Cobertura, del qual s’oferiran funcions els dies 17, 18 i 19 de gener. Al febrer arribarà Cançó per tornar a casa, de T de Teatre, amb direcció de Denise Despeyroux (1 de febrer), un muntatge que retrata la trobada de tres actrius de teatre retirades, vint-i-set anys després d’assaborir l’èxit.

Al mateix mes s’han programat dos espectacles: Rita (16 de febrer), de Marta Buchaca, que arriba al Teatre de Salt després d’haver triomfat en altres escenaris del país i que parla sobre haver de decidir per la mort d’algú estimat, i Amici miei (22 de febrer), la proposta de Mario Gas i la pianista Bárbara Granados, en què es recitaran textos i poemes de Salvat-Papasseit, Espriu o Lorca. El mes de març arrencarà amb Paradisos oceànics (6 de març), una adaptació teatral de Josep Maria Fonalleras del llibre homònim d’Aurora Bertrana, interpretat per Mercè Aránega i Paula Blanco. Cordes de dona (7 de març) és un muntatge en què la mezzosoprano Marisa Martins canta l’univers femení, acompanyada de la guitarra de Jaume Torrent, que es podrà veure abans d’una de les grans estrenes que oferirà el Teatre de Salt, Els Brugarol (20 i 22 de març), una divertida història familiar al voltant de les tradicions i la supremacia del patriarcat, escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, al costat d’Estel Solé i Jaume Madaula.

El teclista de Txarango i Janot Martorell recitaran poemes i cançons de cantautors a Els Carbonell Coma Vergés (25 d’abril), i finalment, s’estrenarà el muntatge del TNC basat en el clàssic de Víctor Català Solitud (15 de maig).

Gran reserva de Rhum i Cia (19 d’abril), el retorn del Mag Lari amb Una nit amb el Mag Lari (1 de maig) i La bruixa de la tramuntana (18 d’abril) –adaptació del llibre del saltenc Miquel Berga– són les propostes familiars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen