Art

Hermitage insisteix

Els artífexs de la franquícia barcelonina de l’Hermitage van assegurar ahir que mantenen la voluntat d’emplaçar el museu a la nova bocana del port tot i la negativa de l’Ajuntament. En el comunicat que han enviat no valoren (ni tan sols les mencionen) les ubicacions alternatives que proposen els experts que ha consultat el consistori.

Els responsables del projecte estan en espera de rebre la resolució formal de l’Ajuntament “per conèixer-ne el contingut i la motivació” així com del que resolgui l’Autoritat Portuària, propietària de la parcel·la on ells anhelen fer l’Hermitage.

“Els impulsors creuen fermament que el projecte, d’una banda, aportarà un impuls econòmic a la ciutat exercint de pol dinamitzador del seu entorn així com d’altres sectors, i, de l’altra, crearà sinergies amb l’ecosistema museístic, cultural i educatiu de la ciutat. Tot plegat, amb el propòsit de deixar un llegat rellevant i de valor per a Barcelona”, conclouen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia