Arts escèniques

Carlos Romero balla a casa

Després de passar pel Ballet Nacional de España, el ballarí empordanès porta a Figueres ‘MuDanza Show’

“He actuat a la Xina, al Japó, a tot el món, però em fa una il·lusió especial fer-ho al Teatre El Jardí”

El ballarí empordanès Carlos Romero actuarà demà al Teatre Municipal El Jardí de Figueres (21 h, 12 i 15 euros), on presentarà l’espectacle MuDanza Show, juntament amb la ballarina Tania Martín, procedent com ell del Ballet Nacional de España. Tots dos van posar en marxa Producciones con Tacones , una nova aventura professional dins del món de l’espectacle que va debutar el 2018 amb l’estrena de MuDanza Show, un espectacle que fusiona “la dansa espanyola, el flamenc, la música en viu, la moda i el teatre”, que ha fet temporades en teatres madrilenys com ara l’Arlequín i el Fígaro i també ha sortit de gira per la resta de l’Estat. I ara arriba finalment a Figueres, molt a prop d’Albanyà, on Romero va viure bona part de la seva infància i joventut, abans de marxar a estudiar a l’Institut del Teatre i, més tard, al Conservatori Superior de Dansa de Madrid.

“He actuat a la Xina, al Japó, a tot el món, però em fa una il·lusió especial fer-ho al Teatre El Jardí, al costat de la meva gent, que em volia veure en un escenari”, explica Romero, visiblement il·lusionat.

En aquest espectacle de 75 minuts, Tania Martín i Carlos Romero donen vida a Manuela i Víctor, “dos personatges que en un club de jazz clandestí a la Nova York dels anys vint, sota la llei seca, descobriran què hi ha darrere de les seves vides artificials, sota els efectes de l’amor, la passió, la por i les lluites internes”, segons la síntesi argumental del programa de mà. Tania i Carlos ballen en escena acompanyats per quatre músics –percussió, piano, contrabaix i violí– i la cantant Saray Muñoz, filla de Tina de Las Grecas. “Volem oferir una visió renovadora de la dansa espanyola”, explica Romero, que ja comparteix altres projectes amb Tania Martín: tots dos són també els coreògrafs i primers ballarins de Woman, el nou projecte escènic d’Aarón Vivancos, i el 27 d’abril estrenaran al Teatro EDP Gran Vía de Madrid l’espectacle Gala MuDanza Hall, també amb la implicació de destacades firmes de moda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES