cultura

La fira alternativa de disseny torna a Reus els dies 3 i 4 de juliol

Perejil's Sounds recupera aquesta activitat que no va convocar l'any passat

Perejil's Sounds va decidir l'any passat suspendre el festival multimèdia que havia organitzat a Reus els dos anys anteriors. La suspensió, motivada per raons econòmiques i per la consegüent necessitat de reflexionar sobre el format del certamen, no va comportar la desaparició del col·lectiu, que va optar per «fragmentar en diverses activitats alguns dels continguts del festival perquè fossin més productius i arribessin a més gent», explica Dídac Aluja, membre de Perejil's. Així, el grup va ser present, l'any passat, a les barraques de la festa major de Sant Pere i en una de les revetlles de la de Misericòrdia, i enguany ha decidit recuperar el Mercreart, que, a diferència de les dues primeres edicions, s'organitzarà dos dies (el 3 i 4 de juliol) per atendre els suggeriments dels participants. El Mercreart és una fira que posa en contacte de manera directa, sense intermediaris, nous creadors i dissenyadors amb el públic. De moment, han confirmat la seva participació prop de 45 artistes de tot l'Estat espanyol, que exposaran les seves creacions relacionades amb la moda, l'art i l'artesania.

A banda del Mercreart, Perejil's Sounds ha convocat dues activitats més. La primera és Reus-Muts, un petit cicle d'actuacions de petit format que es desenvolupen els dissabtes, a l'hora del vermut (entre les dotze del migdia i les tres de la tarda), a diversos llocs de la ciutat. Reus-Muts va començar el 22 de maig a la plaça d'Evarist Fàbregas amb l'actuació del grup Deblassis. Per a aquest dissabte, Perejil's ha organitzat un bingo «teatralitzat» a la plaça del Teatre. El cicle continuarà els dies 5, 12 i 19 de juny a La Palma i a la plaça de les Peixateries Velles i la del Palo Santo, amb els concerts de grups com ara La Màmbola i Three Rockers. Precisament el 5 de juny es desenvoluparà l'altra activitat organitzada per Perejil's: Sapiens The Game, un concurs de format audiovisual en què es posen a prova les capacitats dels equips que hi participen en matèries tan diverses com literatura universal, memòria, càlcul, lògica, geografia, música, cinema, actualitat i premsa rosa. El concurs s'ha dut a terme fins ara a Cabrils (Maresme) i ara viatja a Reus, on es desenvoluparà a La Palma. Els equips que hi participin hauran d'estar formats per sis persones, cadascuna de les quals haurà de pagar 5 euros d'inscripció. El concurs col·labora amb dues ONG, a les quals reverteixen els diners recollits. Perejil's Sounds té intenció de repetir el concurs altres anys si hi ha una bona resposta de participació enguany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid