Cinema

Netflix

Charlize Theron, difícil de matar

Meryl Streep, Nicole Kidman, Cate Blanchett, George Clooney, Brad Pitt, Will Smith... Malgrat la dura competència entre els grans estudis de Hollywood i Netflix, la plataforma de streaming continua fitxant i estrenant estrelles de cinema per a les seves produccions. Avui és el torn de Charlize Theron amb La vieja guardia, un llargmetratge que s’estrena a la plataforma i arriba amb bones referències de la crítica (70 sobre 100 al portal Metascore).

Adaptació del còmic nord-americà de Greg Rucka i Leandro Fernández, el film afegeix un personatge més a la nombrosa galeria de superheroïnes que el cinema i les sèries han creat els darrers anys. Ha estat dirigit per una dona, una altra tendència en el gènere quan es tracta de protagonistes femenines. Gina Prince-Bythewood es va donar a conèixer el 2000 amb Love & basketball, i ha dirigit també la pel·lícula La vida secreta de las abejas i és creadora de la sèrie Fuego abierto.

La vieja guardia explica la història d’un grup de mercenaris immortals, tot i que les ferides els causen dolor, que opera en l’àmbit mundial. Charlize Theron interpreta Andy, membre destacat d’aquest particular equip, que acull i guia una noia que s’hi acaba d’incorporar. Juntes s’enfronten a uns enemics que els assetgen, dels quals no saben les intencions. Marwan Kenzari (Aladdín) i KiKi Layne (El blues de Beale Street) acompanyen Charlize Theron en el repartiment d’aquest film de superherois fosc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona