Llibres

Lectures de poesia contra el coronavirus

La 23a edició del festival Barcelona Poesia se celebrarà del 13 al 18 d’octubre i tindrà com a espais principals el jardí interior de la Casa de la Misericòrdia, el Verger del Museu Frederic Marès i el CCCB. Un festival de poesia internacional i multidisciplinari, amb més de 150 participants entre poetes, músics, creadors i lectors, i més de 27 activitats en diversos formats: recitals, dansa, il·lustració, vídeo, concerts o taules rodones.

Casasses, Tarta Relena, Jorge Riechmann, Col·lectiu Tinta Negra, Teresa Pasqual, Laura Sam, Víctor Sunyol, Laia Carbonell, Mariola Membrives i Seward, són alguns dels participants en l’edició 2020 del festival, a més de les intervencions en línia i en directe de Margaret Atwood, Koleka Putuma, Farah Chamma, Elias Knorr i Francesco Deiana.

El festival retrà homenatge a figures com Carner, Maria Antònia Salvà, Perucho, Verdaguer, Lorca, Estellés, Felícia Fuster i Pepe Sales.

El dimecres 14 d’octubre tindrà lloc la cerimònia de lliurament del premi Jocs Florals a Txema Martínez Inglés. L’acte se celebrarà al Saló de Cent de l’ajuntament de Barcelona. Per accedir a cada espai caldrà reserva prèvia. A partir del 5 d’octubre es posaran a disposició de la ciutadania, a través del web de Barcelona Poesia, les localitats per assistir als actes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda