Música

Los Hermanos Cubero actuen demà a Banyoles

Oferiran a l’Auditori de l’Ateneu la primera presentació a les comarques gironines del disc ‘Proyecto Toribio’

Los Hermanos Cubero, una de les formacions més destacades del folk d’arreu de l’Estat, presentaran aquest dissabte a Banyoles el seu darrer treball Proyecto Toribio, que es podrà escoltar per primera vegada en directe a les comarques de Girona, després de la seva estrena a la Fira Mediterrània de Manresa. El concert serà a les 9 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu i les entrades (8 i 11 euros) es poden comprar a cultura.banyoles.cat . De moment, a les plataformes hi ha el primer single d’avançament del nou disc, titulat Mala entraña .

Los Hermanos Cubero són Roberto i Quique Ruiz Cubero, nascuts a l’Alcàrria (Guadalajara) i afincats actualment a Barcelona. Des que van guanyar el Premi Europeu de Nova Creació de Folklore Agapito Marazuelo, han actuat als principals festivals de pop i rock de l’estat i han aconseguit connectar amb un públic nou amb el seu particular estil que, partint de la tradició castellana, fa cap a la música d’arrel d’Estats Units.

Després de guanyar el Premi MIN al millor àlbum de Músiques del Món pel seu aclamat Quique dibuja la tristesa (El Segell del Primavera, 2018), Los Hermanos Cubero presentaran a Banyoles el seu nou disc, Proyecto Toribio, un cançoner que proposa una nova passejada pel seu univers de melodies i lletres que poden anar de la devastació a l’alegria en un obrir i tancar d’ulls.

Roberto i Quique Cubero dediquen el seu nou treball discogràfic, el quart en la seva discografia i amb el que celebren el seu desè aniversari, al violí com a instrument de ronda i ball a la zona de Guadalajara d’on provenen, i actuaran a l’escenari acompanyats de la violinista Begoña Riobó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona