Llibres

L’obra pòstuma de Carme Miquel, a Bromera

L’editor valencià Gonçal López-Pampló, responsable de Bromera, va fer ahir una valoració del sector a propòsit de la presentació de novetats de la temporada. L’editor va estar acompanyat del poeta Marc Granell, que presenta el seu poemari inèdit Cel de fang. López-Pampló va explicar que “el sector cultural conté la respiració davant de la crisi” però que confien “en el públic lector, el teixit educatiu i bibliotecari i la tasca de les llibreries”. L’editor va insistir en veus fonamentals com la de Marc Granell i autores emergents com Mariló Àlvarez Sanchis, passant per la novel·la pòstuma de Carme Miquel i per la darrera obra de Jaume Benavente.”

Benilluna, la darrera novel·la de Carme Miquel, ens transporta de nou al món literari de l’autora, caracteritzat pel protagonisme femení, el vocabulari ric i profund i el compromís social i humanista. L’editorial editarà també Somnis de Valparaíso, de Jaume Benavente, Premi València de Narrativa, en el qual l’autor fa palès per què és una de les veus més personals, constants i sòlides de la literatura actual. López-Pampló ho va resumir dient que “Bromera aposta per un catàleg divers, amb obres internacionals com El mirall de les nostre penes, de Pierre Lemaitre, i altres iniciatives en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, mostra d’aquesta diversitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA