Música

Els concerts de Fires es reprogramen a l’Auditori

Les actuacions ajornades tindran lloc entre el 6 i el 18 de desembre

Les entrades costaran 3 euros i els ingressos es destinaran a les entitats de la Copa

L’Ajuntament de Girona persisteix i torna a reprogramar els concerts que va haver d’anul·lar per Sant Narcís a causa de les restriccions per la Covid-19. Els últims a actuar van ser els Doctor Prats i ara, que les autoritats sanitàries i de seguretat ho tornen a permetre, les onze actuacions pendents tindran lloc entre els dies 6 i 18 de desembre, ara totes a l’Auditori.

Els concerts seran a les dotze del migdia –de caràcter familiar– i a les set del vespre. I, com a novetat, els de tarda inclouran dues actuacions d’una hora cadascuna. L’aforament màxim serà de 500 persones. Les entrades per als concerts –que es posen a la venda avui– costen 3 euros i, segons ha avançat el regidor de Cultura, Quim Ayats, tots els ingressos es destinaran a les entitats de la Copa.

El regidor de Cultura va explicar que, després que les restriccions pel coronavirus obliguessin a suspendre el gruix dels concerts de Sant Narcís, la voluntat del consistori era la de reprogramar-los i fer-los com més aviat millor “per compromís amb la ciutat i el sector”. El programador de música moderna de l’Auditori, Natxo Morera de la Vall, també va fer èmfasi en la doble voluntat de donar suport al sector cultural, per una banda i, per l’altra, “salvar tant la contractació artística com també tota la laboral que hi ha darrere de cada actuació. Per exemple, els tècnics de so i de muntatge que acompanyen els grups”.

D’aquesta manera, ara es faran set concerts. Les actuacions començaran el diumenge 6 de desembre a les 12 del migdia amb l’espectacle Avui fem pop, de la companyia Orelles de Xocolata, i al vespre pujaran dalt de l’escenari La Moderna Big Band (el projecte pedagògic de l’Escola de Música Moderna), que homenatjarà la formació d’arrels empordaneses The Gramophone Allstars Big Band i, a continuació, la banda Rambalaya.

El dilluns 7 de desembre al migdia actuarà Landry El Rumbero i, al vespre, El Petit de Cal Eril i el grup Chaqueta de Chándal, que presentaran el seu primer disc Gimnasia menor. El dia de la Puríssima, Reggae per Xics portarà el seu espectacle Ballant damunt la lluna, a les 12 del migdia, i, a partir de les set de la tarda, les havaneres de Les Anxovetes i l’artista gironí David Mauricio, presentant el nou disc, compartiran escenari. Finalment, el divendres 18 de desembre s’han reprogramat els dos concerts que ja s’havien de fer a l’Auditori: el de la cantautora francoxilena Ana Tijoux i els de la banda valenciana Ciudad Jara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA