Cinema

Johnny Depp i Isabelle Huppert assistiran al BCN Film Fest

El festival confirma la presència física d’una trentena de professionals al certamen

El BCN Film Fest comptarà enguany amb diverses visites internacionals, entre les quals destaquen les de Johnny Depp i Andrew Levitas (El fotógrafo de Minamata), Isabelle Huppert i Jean-Paul Salomé (Mamá María) o Steven Bernstein (Last Call). La catifa vermella del festival rebrà aquest any sí una trentena de convidats, la majoria catalans i de l’Estat, com ara Fernando Trueba i Javier Cámara (El Olvido que seremos), Carmen Chaplin, Mariana Barassi i Clara Lago (’rónica de una tormenta) o l’equip de Poliamor para principantes, amb Fernando Colomo i els actors Karra Elejalde, Toni Acosta i Quim Àvila. El certamen se celebra del 15 al 23 d’abril als Cinemes Verdi, a l’Institut Français, al CaixaForum i a la Casa Seat.

Els directors Kiyoshi Kurosawa (La mujer del espía), Massoud Bakhshi (Yalda, la noche del perdón) i Philippe Falardeau (Sueños de una escritora en Nueva York) hi participaran de forma telemàtica, així com Nicolas Winding Refn (Valhalla Rising), que finalment no podrà viatjar a Barcelona per motius de la pandèmia però mantindrà les activitats previstes de forma virtual.

Una joven prometedora, opera prima del director Emerald Fennell que compta amb cinc nominacions als Oscar -entre elles la de Millor Pel·lícula-, i Entre Rosas, dirigida per Pierre Pinaud, són alguns dels plats forts que presenta la cinquena edició del BCN Film Fest. A banda, la coproducció catalana Solo una vez, adaptació de Marta Buchaca de la seva obra teatral amb Ariadna Gil, Álex García i Silvia Alonso, s’incorpora a la Secció Oficial. Una joven prometedora serà la cinta que obrirà el festival, mentre que Entre Rosas el tancarà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona