cultura

Cullera celebra un certamen de bandes dedicat al cinema

Dissabte 24 de juliol té lloc la primera edició d'aquest certamen de bandes dedicat a la música escrita per al setè art. A les 21 hores haurà una desfilada a càrrec de les bandes participants en aquest certamen, que començarà a les 22 hores.

La Unión Musical Covarxina serà l'encarregada d'interpretar les primeres notes d'aquest certamen l'obra obligada del qual és Alcalde Ernesto Sanjuán, del compositor cullerense Rafael Talens. Els músics castellonencs, dirigits per Cesar Torlá Blasco, interpretaran a més el pasdoble La Canyada, també de Talens, i la banda sonora de la pel·lícula Els pirates del carib, de Klaus Badelt/John Wasson.

A continuació serà el torn de la Societat Musical La Lira d'Alfás del Pi. Sota la direcció de José Antonio Rubio i interpretaran el pasdoble Cielo Andaluz de Pasqual Marquina i una selecció de músiques de John Williams, que inclourà els temes més coneguts.

En tercer lloc, actuarà la banda municipal de música de Don Benito. El director, Alfonso I. Martín Muñoz ha triat per a l'ocasió el pasdoble Los dos Adolfos de José Mª Martín Domingo i un clàssic d'Elmer Bernstein, Los siete magníficos.

Tancarà el certamen la Unió Musical de Riola sota la direcció de Benjamin Moncho Franco. Interpretarà el pasdoble Las Provincias de Terol i una selecció de música de pel·lícules de Charles Chaplin.

Fora de concurs, els assistents podran escoltar a la banda juvenil Santa Cecilia de Cullera que actuarà dirigida per Salvador Martínez Esteve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic