Altres

Un gran parc cultural

Un cap de setmana de cultura, natura i lleure obert a tota la ciutadania. Tota una sèrie d’entitats i institucions s’han unit per promoure Viu Montjuïc. El parc de la cultura, una iniciativa d’activitats culturals i de lleure pensades per disfrutar amb família que tindrà lloc el 16 i el 17 d’octubre.

En total son vint-i-dos equipaments de Montjuïc –entre els quals hi ha tots els museus i teatres de la zona, entre d’altres– els que uniran forces per dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre si i oferir als barcelonins i barcelonines una nova oportunitat per redescobrir i fer-se seu el parc. Les activitats combinaran itineraris guiats i teatralitzats amb jornades de portes obertes i visites guiades als equipaments, intervencions participatives, música, dansa i teatre. A més també hi haurà zones per menjar, beure i descansar.

La iniciativa neix de la voluntat de coordinació dels diferents actors culturals de la muntanya i està coorganitzada, i finançada, pels mateixos equipaments, pel districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la direcció de Turisme i Indústries Creatives, que a través de l’impost turístic pretén impulsar iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat. També, com han explicat els mateixos impulsors, la voluntat és recuperar l’esperit de l’Exposició Universal del 1929.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia