Cultura

De ‘Bonart’ a ‘Malart’

La primavera passada, Bonart va anunciar que finalitzava la seva etapa com a revista en paper de periodicitat trimestral, per centrar-se en el diari digital www.bonart.cat i en la gestora cultural, però també va deixar la porta oberta al fet que puntualment sortissin més números en paper. Ara la revista obre una nova etapa, amb dos números a l’any (febrer i setembre), dels quals ara acaba de sortir el primer, el número 194 en la història de la publicació dirigida per Ricard Planas. El nou Bonart té dues parts diferenciades, començant pel nom: hi ha el Bonart pròpiament dit i la seva cara B, el Malart, perquè “volem ser una mica més canallescos i l’humor és un antídot contra l’estultícia humana”. A més, cada part té la seva pròpia portada per accedir a la revista per dues bandes diferents, cadascuna amb un disseny i una textura de paper diferents. El nou disseny és obra del prestigiós grafista Pere Álvaro.

Els continguts de les dues parts també seran diferents: a Bonart, hi ha articles d’opinió, entrevistes i reportatges, sobre l’actualitat del món de les arts en general; a Malart, el lector hi trobarà en primer terme un portafolis de creació-reflexió coordinat pel portal A*Desk, i també la secció de novetats editorials (Biblioteca) i les crítiques d’exposicions. La revista té també versió digital a iQuiosc.cat, de l’APPEC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.