Arts escèniques

arts escèniques

arts escèniques

Vives! és un projecte artístic multidisciplinari dirigit per Montse Colomé d’homenatge a les dones deportades als camps de concentració i víctimes del nazisme que s’estrena a la sala Moragues d’El Born CCM avui a les vuit del vespre (hi haurà un col·loqui postfunció). També es farà una altra funció diumenge, en aquest cas a les sis de la tarda. Les entrades són gratuïtes, cal reservar al web .

Música

Nando Cruz proposa ‘Altres escenaris possibles

Durant els propers mesos es podrà visitar a diferents centres cívics de la ciutat la mostra “Altres Escenaris Possibles”, una exposició ideada i creada pel periodista Nando Cruz i desenvolupada amb el fotògraf Martí Fradera i la dissenyadora d’exposicions Ada Sbriccoli. El projecte, que s’estendrà al llarg del primer trimestre d’aquest any i es podrà veure en deu espais de la ciutat, repartits pels deu districtes de Barcelona, té una doble finalitat: d’una banda, mostrar la riquesa i diversitat musical dels diferents barris tot visualitzant espais que potser són desconeguts per al propi veïnat, i d’una altra, reivindicar aquest teixit cultural de base i convidar la ciutadania a gaudir-lo, a enfortir-lo i fins i tot a ampliar-lo. I és per això que la mostra neix amb un esperit descentralitzador i una vocació itinerant.

Dansa

El Sismògraf mourà el planeta del 7 al 10 d’abril

Amb el lema “el festival que detecta el moviment del cos i del planeta”, el Sismògraf 2022 es prepara per a la seva catorzena edició que se celebrarà del 7 al 10 d’abril de 2022 i que marcarà el camí de la transformació del Sismògraf cap a un nou model de festival centrat en el moviment i el paisatge. Una setmana abans, el 2 d’abril, tindrà lloc un tastet previ amb tres espectacles. Pel que fa als primers espectacles confirmats, destaca un solo de la brasilera Vania Vaneau al cràter del volcà Montsacopa (Nebula), la reflexió sobre identitat, conflictes i fronteres de l’artista català-sirià Amer Kabbani (Runa), una performance al bosc d’Acting for Climate (Bark) –que vindran des de Noruega amb bicicleta–, i la celebració de l’itinerari matinal de diumenge amb peces de cinc companyies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona