Música

Gira europea del 60è aniversari dels Stones

El Wanda Metropolitano de Madrid serà escenari el pròxim 1 de juny de l’inici de la gira europea de celebració del 60è aniversari de The Rolling Stones, que aquesta vegada, a diferència del 2017, quan van actuar a Barcelona, han triat la capital espanyola per oferir-hi el seu únic concert en terres estatals.

La gira , anomenada Sixty i publicitada amb un nou disseny de la famosa llengua de la banda elaborat pel britànic Mark Norton, inclou catorze concerts en tretze ciutats –Munic, Liverpool, Amsterdam, Berna, Milà, Londres, Brussel·les, Viena, Lió, París, Gelsenkirchen i Estocolm, a més de Madrid– i acabarà el 31 de juliol. Com ja va succeir la passada tardor als Estats Units amb la gira No Filter, el bateria Steve Jordan ocuparà el lloc que, durant 59 anys, va ocupar Charlie Watts, mort el mes d’agost passat als 80 anys. Mick Jagger (que durant la gira complirà 79 anys), Keith Richards (que els farà al desembre i que aquest mes de març ha reeditat el que, l’any 1992, va ser el seu segon disc al marge de la banda: Main Offender) i Ron Wood (que justament el dia del concert de Madrid bufarà 75 espelmes) es mantenen, però, com els tres únics Stones oficials. Les entrades per a Madrid es posen a la venda aquest divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia